Friday, February 23, 2007

ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ BABE!!


Ωραία ήτο και φέτος στα Ανακατωσάρια πολύ μάρεσε και όσοι δεν ήρθατε καλά να πάθετε. Στη φωτό βλέπετε την τεραστίων διαστάσεων υπερσκηνή που στήσανε στημπλατεία με γιγαντοοθόνες και με όλα τα κομφόρ!! (έχει κι άλλη απτην άλλη πλευρά αλλά δε φαίνεται, οθόνη εννοώ). Άλλο επίπεδο τα Γρεβενά πλεόν! Πολύ σόου!!! Εντυπωσιακές καταστάσεις δεν το πίστευα οτείμαι Γρεβενά! Μέχρι και μια ψιλοVanessa Mae μας φέρανε και λάιβ Raining Pleasure στις 5 το πρωί!Ωραία πράματα!Πολύ ωραία εγώ πολύ χάρηκα. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι να ξέρετε θα μείνουμε λίγο άστεγοι από δω και μπρος καθώς το Σαντα Σίβα έκλεισε και είμαστε και πολλοί και δε θάχουμε που να πάμε και που να πιούμε καφέ το καλοκαίρι και κούνια να κάτσουμε. Πάντως εγώ το αποχαιρέτησα με πολύ πρωτότυπο τρόπο. Πήγα τουαλέτα και κλείστηκα μέσα! Ωραία ήταν έκανα πολύ σημαντικές σκέψεις εκεί μέσα μέχρι που ήρθε ένας Ιππότης των Γρεβενών με πολύ χαρακτηριστική κόμμωση και μεσωσε. Τεσπα πάντως ήταν ωραία αυτές τις μέρες αριχτήκαμε σαν αρκουδαίοι, ο Frankie μας έδειξε για άλλη μια φορά τι θα πει χορός και γενικά ήταν αααααααααασε με τώωωωωωωρα!!!!

Wednesday, February 14, 2007

Thursday, February 8, 2007

Η ζωή χωρίς χέρι...


Αααααχ Τσικνοπέμπτη σήμερα και όλοι καλοπερνάτε και γλεντάτε και τρώτε και γω η φτωχή κάθομαι εδώ μονάχη και τραυματισμένη και πίνω το κρασί μου σκεπτόμενη και προβληματιζόμενη....?..?,,...Σκέφτομαι εσάς που φέτος τσικνίζετε στου Τσικνιά μετά από τόσα χρόνια που το σπίτι της Τσικνοπέμπτης ήταν το μπαλκόνι του Bubur και σκέφτομαι πως τα πράγματα αλλάζουν και στεναχωριέμαι...Μετά όμως σκέφτομαι οτι στο Residents αυτή τη στιγμή ο Batman πήγε ντυμένος Batman, μετά από πολλά χρόνια που είχε να το κάνει και σκέφτομαι οτι τελικά μετά από τόσα χρόνια τα πράγματα δεν αλλάζουν και τόσο πολύ και μετά χαίρομαι...Μετά κοιτάω την τραγική φιγούρα μου που γράφει με ένα χέρι και το ποντίκι το..κουνάει με το πόδι και πάλι στεναχωριέμαι...Ποικίλα είναι τα συναισθήματά μου αυτή τη χρονιάρα μέρα αλλά νομίζω ντάξει...

Αυτα..

Α!Όχι αυτά!!!Η Πόπη που ήρθε με ενημέρωσε οτι η Μυρτώ τώρα με το αγροτικό θα παίρνει πάνω από 2 χιλιάρικα οπότε μη στεναχωριέστε που η Κατερίνα μας δούλεψε και δε θα μας πάει ταξίδι.Θα μας παει η Μυρτώ!!!Η μάλλον θα μας στείλει...χεχεεεεχε!!!

Γειά σας!