Wednesday, February 27, 2008

ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ BABE!!!

Καλά πρέπει ναταν και φέτος στα Ανακατωσάρια, όχι οτι δεν ήμουν εκεί αλλά ήμουν να μην είσαι καλά..γί'αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω και πολλά παρά μόνο να πω οτι ο Κωνστ@ντίνος Βήτ@ "πέρασε και δεν ακούμπησε" όπως ακουγόταν στα βάθη της πλατείας από μια χαζομσόχαζη πούχε ξαπλώσει εκεί 6 η ώρα το πρωί..soc μην παρεξηγιέσαι, με το συμπάθειο, μπορεί να φταίει και η ώρα αλλά κάτι δεν πήγε καλά..ο Markovitz (έτσι γράφεται?) όμως ήταν πολύ καλός, έπαιξε και νωρίς, μια χαρά!
Κατά τάλλα κάποιοι απότι έμαθα πέρασαν πολύ καλά καθώς ασχολήθηκαν με "ΜΠ", πέταξαν χαρταετό, ή τέλος πάντων έπαιξε γιαυτούς οργάνωση. Ο Frankie φυσικά έδωσε ρέστα με το χορευτικό του ταμπεραμέντο όπως πάντα αλλά αυτή τη φορά χρησιμοποίησε και μια γκλίτσα στις χορευτικές του φιγούρες. Ποιανού ήταν η γκλίτσα δεν ξέρω, γενικά οτι βλέπαμε να φοράει κάποιος και μας άρεσε απλά του το παίρναμε. Ξυπνούσα το πρωί και έβρισκα ένα σωρό καινούρια πράγματα..(κλεφτρόνι)!
Επίσης η μεγαλειώδης τελετή έναρξης "πέρασε και δεν ακούμπησε", δεν ξέρω γιατι έτσι φέτος, όλα περνούσαν και δεν ακουμπούσαν, μπορεί να φταίω κι εγώ δηλαδή που δεν τα είδα θετικά..παρόλα αυτά μια χαρά πρέπει ναταν και πάλι. Τχρον τώρα...







Εκφράζουμε τις ευγενικές μας ευχαριστίες στους αγαπητούς φίλους για τις διαχρονικές τους προτάσεις αμφιέσεων (εντός και εκτός ανακατωσαρίων και λοιπών φασαρίων)!!!

11 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
kafouroutsos said...

Otan leipei o stelakos auta ginontai, pernan kai den akoumpan, eno ego den mporo na peraso horis na sprokso kapoion. Einai thema ogkou kai kirous

kafouroutsos said...
This comment has been removed by the author.
kafouroutsos said...
This comment has been removed by the author.
*tsiormanos* said...

em eides stelako? de mas irthes!!! taxa tharxosan!! yposxeseis taxa olo!!!!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
*tsiormanos* said...

grrrr olo spam comments auth th fora!!!

"Ro" said...

που ειστε βρε κοπροσκυλα ???
εμενα να δειτε ποσο με αγγιξαν !!!
40 πυρετο και κρεβατι !!!!

αντε ελατε καμια βολτα βρεεεεε!!!!

*tsiormanos* said...

wx? arrwsthses ra ro? erxometha! se dyo vdomades tha mastekei!!!

KJP said...

evala commnent

*tsiormanos* said...

tipota apo katw